Birds on Electrogrid

Paskelbtas konkursas „Gerosios praktikos“ darbams apdovanoti

Paskelbtas konkursas „Gerosios praktikos“ darbams apdovanoti

Aplinkai saugia ir skaidria aukštosios įtampos elektros perdavimo linijų plėtra besirūpinanti organizacija „Renewables Grid Initiative“ skelbia apie kvietimą teikti paraiškas „Gerosios praktikos“ apdovanojimams gauti. Šiame jau trečiąjį kartą rengiamame apdovanojimų konkurse gali dalyvauti visi elektros perdavimo tinklų operatoriai, projektų įgyvendintojai, nevyriausybinės organizacijos ir su elektros perdavimo linijų plėtra dirbančios valstybinės institucijos, kurios kviečiamos pristatyti savo išskirtinius ir inovatyvius darbus. Darbai galės būti pateikti trijose skirtingose kategorijose: „Komunikavimas ir bendradarbiavimas“, „Technologijos ir dizainas“ ir „Aplinkos apsauga“.
Gal jūsų organizacija išplėtojo ir įgyvendino naują bendradarbiavimo būdą? Gal jūs atlikote išskirtinį elektros perdavimo linijų plėtros pažeistų buveinių atkūrimą? O gal sužinojote kaip energetikos įrenginius padaryti išmanesniais ar tiesiog geriau atrodančiais?
Jei nors į vieną klausimą atsakėte „Taip“ – jūs galite tapti šių metų konkurso nugalėtoju, kuriam bus suteikta galimybė tapti garbingu svečiu Kopenhagoje vyksiančiame Europos Komisijos antrajame kasmetiniame „Energijos infrastruktūros forume“ (Energy Infrastructure Forum). Šiame renginyje dalyvaus aukšti ES pareigūnai, elektros perdavimo tinklų operatorių atstovai, pramonininkai ir kiti suinteresuoti asmenys.
Jei susidomėjote – apsilankykite konkurso interneto svetainėje ir užpildykite jūsų veiklos sritį atitinkančią formą. Paraiškas galima pateikti iki 2016 m. balandžio 15 dienos.

 

Parengta pagal renewables-grid.eu


Grįžti

Projektą „Paukščių apsaugos priemonių įdiegimas Lietuvos aukštos įtampos elektros energijos perdavimo tinkluose“ (LIFE13 BIO/LT/001303) finansuoja Europos Sąjungos aplinkos finansinis mechanizmas „LIFE+“, LR Aplinkos ministerija ir projekto partneriai. Projekto pradžia – 2014 m. birželis, planuojama pabaiga – 2018 m. liepa.